Κεραμικές Δημιουργίες για ξενοδοχεία & εστιατόρια

Κεραμικές Δημιουργίες για ξενοδοχεία & εστιατόρια

Κεραμικά προϊόντα ποιότητας με γνώμονα το ιδιαίτερο design και τη χρηστικότητα. Σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα του chef σας δημιουργήστε μοναδικά πιάτα για το κατάστημα σας.

Η νέα συλλογή της mamidasCeramics

Ανανεώστε τα είδη σερβιρίσματος (Πιάτα, Ποτήρια, Γαβάθες, Πιατέλες) του καταστήματός σας (εστιατόριο, restaurant, cafe) και δώστε βάση στην ποιότητα και στο μοναδικό design.

Ποιότητα Προϊόντων

Όλα τα πιάτα και τα ποτήρια είναι κατασκευασμένα από stoneware πηλό και ψημένα στου 1240οC. Eίναι κατάλληλα για πλύσιμο σε πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων.

Μεγάλη Ποικιλία

Βρείτε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχημάτων. Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα. Έτσι μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε παραλλαγή σε σχέδια και μεγέθη.

Άμεση εξυπηρέτηση

Έχουμε εμπειρία σχεδόν 60 ετών, τεχνογνωσία και υποδομή που μας επιτρέπει να ολοκληρώνουμε οποιαδήποτε παραγγελία σε ελάχιστο χρόνο.

Κατεβάστε τον κατάλογο G&N Mamidas Ceramics 2024

Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων

Λειτουργούμε πάντα με βάση τη Δημιουργικότητα, τη Μοναδικότητα και την Καινοτομία

Ξεκινήστε τώρα την παραγγελία σας

Γιατί να επιλέξετε την
G&N Mamidas Ceramics

Με ιστορία σχεδόν 60 ετών, πλέον τρίτη γενιά αγγειοπλαστών, έχουμε την εμπειρία, τη τεχνογνωσία αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό να κατασκευάζουμε μοναδικά σε design και απόλυτα χρηστικά σκεύη για το σερβίρισμα του καταστήματος σας.

 

H G&N Mamidas Ceramics θα βρίσκεται στην έκθεση HO.RE.CA 2024 (9-12 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo). Στο περίπτερο μας (Β42) θα δείτε όλα τα νέα μας προϊόντα!

Σας περιμένουμε!

Δείτε το Portoflio μας με ορισμένα από τα χειροποίητα πιάτα, πιατέλες, γαβάθες, ποτήρια που έχουμε κατασκευάσει για εστιατόρια και ξενοδοχεία

Portfolio MamidasCeramics

Ποιοι ειναι πελατες μας

Ξενοδοχεία και χώροι εστίασης

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Restaurant, Ουζερί, Τσιπουράδικα, Ταβέρνες, Πιτσαρίας, Καφετέριες, εταιρείες Catering και Δεξιώσεων κ.α.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

Οι Chefs και οι Food Stylists

Είμαστε πάντα σε συνεργασία με Chefs και Food Stylists που δημιουργήσουν ξεχωριστές γευστικές προτάσεις για τα καταστήματα τους.